Всички знаем, че британското кралско семейство има по-скоро представителна функция и

...
Всички знаем, че британското кралско семейство има по-скоро представителна функция и
Коментари Харесай

Скандалната снимка на кралица Елизабет II, която за малко да свали монархията

Всички знаем, че английското кралско семейство има по-скоро представителна функционалност и не дава отговор за външни или вътрешни политически афери, само че въпреки всичко всяко тяхно деяние и всеки техен жест, се наблюдават под лупа, а етикетите, на които би трябвало да се подчиняват, несъмнено са дълги няколко тома.

Анджела Кели, един от най-доверените хора на кралица Елизабет и неин дълготраен персонален фешън помощник и дизайнер, разкри една много необикновена фотография на монарха. Но забележете - фотографията не е скандална поради тоалета, който носи кралицата (той си е напълно в реда на нещата), а поради позата на Елизабет, която очевидно се счита за скандална в кралските среди!
                             
на Окт 29, 2019 в 4:54 PDT

На фрагмента виждаме по какъв начин кралица Елизабет се е усмихнала доброволно и още по-лежерно и доброволно е поставила ръце в джобовете си. Оказва се, че тази по този начин непретенциозна поза в действителност е много скандална (може би помните по какъв начин преди време Меган Маркъл бе разнищена поради обстоятелството, че си е разрешила да пъхне ръце в джобовете си).
 Кралица Елизабет Втора от началото на ръководството си до през днешния ден  Кралица Елизабет Втора от началото на ръководството си до през днешния ден  Кралица Елизабет Втора от началото на ръководството си до през днешния ден  Кралица Елизабет Втора от началото на ръководството си до през днешния ден
Според Анджела, майката на кралицата, както ѝ доверените ѝ хора, са я предупреждавали пред годините, че е неприемливо да се снима в сходни " фриволни " пози, тъй като това " може да смъкна монархията ". Малко прекомерно, не мислите ли?
                         

A post shared by (@botox_betty) on Oct 29, 2019 at 9:49am PDT

Анджела не била толкоз загрижена за протокола и даже насърчила кралицата да бъде себе си по време на фотосесията.

" Това беше отлична опция да сбъднем една фантазия на кралицата ",  споделя Анджела.
 Кралица Елизабет II до 11 президенти на Съединени американски щати  Кралица Елизабет II до 11 президенти на Съединени американски щати  Кралица Елизабет II до 11 президенти на Съединени американски щати  Кралица Елизабет II до 11 президенти на Съединени американски щати
Тя разкрива още, че Елизабет постоянно е мечтала да има портрет, на който наподобява по-естествена и по-специално - да бъде с ръце в джобовете. 

" Нейно величесто застана пред обектива и стартира да театралничи, слагаше ръце в джобовете си или на кръста, беше като същински професионален модел. Гледах и не имах вяра на очите си, беше толкоз естествена! ", разкрива детайлности от фотосесията Анджела
                             
на Окт 28, 2019 в 11:09 PDT
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР